IndkøbskurvDer er 0 varer i kurven
  Du er her:
  ForsideKundeservice | Reklamation

  Reklamationer behandles i henhold til den danske lovgivning.

   

  Reklamation
  Alle reklamationer kan kun behandles på vores adresse og skal sendes franko. Ved fremsendelse af reklamation ufranko, faktureres kunden for 500,- i et undersøgelsesgebyr.


  Extreme Car Parts kan ikke stilles til ansvar for drifttab, monteringsomkostninger eller lignende.
  Husk at medsende kopi af ordre / faktura ved reklamation.
  NB: Hvis ikke vi har monteret og solgt dæk ifm de fælge der reklameres over, skal dæk naturligvis afmonteres inden stillingtagen til fælg reklamation, det samme gælder ved dæk reklamation.

  Når du handler på extremecarparts.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
  Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
  Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

  Varen sendes til:
  Extreme Car parts
  Spangsbjergmøllevej 99
  6705 Esbjerg
  e-mail: Info@extremecarparts.dk Mrk.: Reklamation

  Når Varen returneres, skal du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
  Varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig og original emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

  Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
  Der kan ikke reklameres over almindeligt slid: Fælge med lak, krom og polerede flader, der har været kørt med i vinter halvåret og bla. har været udsat for salt!, samt været udsat for påkørsel på grene, strejfninger - ridser der hurtigere udvikler sig til deciderede skader hurtigere end normal fælglakeringer.
  Der er heller ingen reklamationsret såfremt de er misligholdt, har været påkørt, har stenslag, ridser eller lignende.
  Der er ingen reklamation hvis skader stammer fra monterings værktøj.
  Der ydes ingen reklamationsret på dæk eller fælge der er monteret med "tyskerstil". Ej heller på unormal dækslid ifm montering af spacere samt / eller sænket undervogn. 
  Der ydes ingen suppleringsgaranti på alle udgåede fælge

  NB: Hvis ikke vi har monteret og solgt dæk til de fælge der reklameres over, skal dæk naturligvis afmonteres inden stillingtagen til fælg reklamation, det samme gælder ved dæk reklamation.